VÄLKOMMEN IN I FORUMET!

img_9634

Häromdagen var jag till skolläkaren med min yngsta dotter som går i förskoleklass. De gjordes kontroller på allt från vänsterhänthet till sned rygg. I slutet av besöket slänger han ett öga på tillväxtkurvan och frågar hur lång jag och min man är. Han trycker raskt in det i en uträkningsgrej vid sidan av kurvan och vips så vet vi 🙂 Hon kommer bli 176 cm. Med glimten i ögat säger han ni kan väl höra av er så jag vet om det blev rätt 😉

 
Vid 15-årsålder hade jag nått min nuvarande längd. Hur gamla var ni när ni slutade växa? Har era barn blivit långa?

4 Responses to Skolläkaren

 1. Profile gravatar of julaftonstina julaftonstina : says:

  Jag växte också till jag var 15 år:) Våra barn är inte så gamla än, så jag vet inte hur långa de kommer bli, men de är lite över medellängd för sin ålder nu iaf;)
  Tall and proud:)

 2. Profile gravatar of ankinor ankinor : says:

  Jag växte också till 15-årsåldern, vad jag kommer ihåg är att alla andra slutade växa vid 12-13 år men jag bara fortsatte. Har två söner med en 1.96 lång man, sönerna 19 resp 16 är nu 1.94 resp 1.96 och 16-åringen kommer nog växa lite till. Stiliga killar men de tycker det är lite opraktiskt ibland.

 3. Profile gravatar of kanelen kanelen : says:

  Jag slutade växa som 15åring
  Har tre vuxna döttrar med en 4 cm kortare man.
  De är 1.76, 1.75 och 1,70
  Enligt tillväxt kurvan skulle den yngsta bli 1.82 men blev bara 1.70
  Så det stämmer inte alltid

 4. Profile gravatar of 6feetup 6feetup : says:

  Ja det blir helt enkelt spännande att se. Försöker hjälpa dem att få en bra hållning. Det tror jag de har igen i både självförtroende och för att förebygga ev ryggåkommor.

Leave a Reply

ad-image