VÄLKOMMEN IN I FORUMET!

Sydsvenskan_bild

Två poliser, kollegor med fötter något större än snittet, kommer på den intressanta idén att starta ett företag för att sälja skor. För tre år sedan hade butiken i Kävlinge i Skåne invigning och webbutiken startade de upp samtidigt. Shoes by Linda & Linda säljer trendiga damskor i storlek 41-45.  Responsen sedan de öppnade har varit mycket god och de har kunder i flera vitt skilda segment, allt från kvinnor med fotproblem, till yngre tjejer och män på jakt efter moderiktiga damskor i rätt storlek.

 

Som det ser ut nu trivs Linda och Linda med kombinationen av polisyrket och det egna företaget. Polisyrket är ett omväxlande arbete som är en stor kontrast till livet som egenföretagare.

 

Jag frågar Lindorna vilka de största utmaningarna varit och de berättar om den första tiden innan uppstarten som var mycket stressig och att de dalarna som kommit några gånger varit småtuffa. Lyckligtvis kommer det i regel en topp efter dalen, säger en Linda.

 

DSC00789

 

Linda Jystrand är 35 år och är 179 cm lång, Linda Paulsson är 37 år och 182 cm. De är längre än snittet av kvinnliga poliser som enligt deras uppfattning inte är speciellt långa.

 

Slutligen frågar jag självklart Linda och Linda om det är något de vill hälsa till ett gäng långa kvinnor?

-Var stolta över längden, det är så många fördelar med att vara lång! Och om ni vill gå i klack, så gör det! Det gör vi! 🙂

 

Six Feet Ups medlemmar får 10% i Shoes by Linda & Lindas webbshop fram till årsskiftet! Kampanjkoden kommer på mail till alla medlemmar.

 

Här är länk till sidan www.shoesbyll.se

 

Leave a Reply

ad-image