VÄLKOMMEN IN I FORUMET!

Avslutade kampanjer

Shoes by Linda & Linda

Shoes by Linda & LindaShoes by Linda & Linda har specialiserat sig på snygga, moderiktiga och bekväma damskor i storlek 41-45.

Six Feet Ups medlemmar har 10% fram till 2016-01-31

p4kstad

 

 

 

 

 

 

Läs en intervju med grundarna!

www.shoesbyll.se

Solid State

Solid State är butiken som samlar kläder som passar långa personer på ett och samma ställe. Kläderna de köper in är gjorda för normallånga men råkar ha lite extra längd så de även sitter fint på längre människor. Det är bara jeansen som endast är för långa eftersom de bara tar in jeans i längderna 34, 36 och längre.

“Hur dråpligt är det inte att vara modellång men inte kunna hitta jeans som går att vika upp utan att de blir för korta eller vara tvungen att varje vinter känna hur vinden kyler ner huden mellan jacka och vante. För att inte tala om när man klätt upp sig inför någon festlighet men hela ens fantastiska skönhet dras ner av att man konstant är tvungen att gå och dra upp strumpbyxorna som ett obekvämt barn. Solid State finns för att motverka detta och mycket mer.”

Solid State erbjuder 10% rabatt fram till 2015-12-31

Välkommen in i shoppen!

Ronströms

Ronströms I Västerås erbjuder Six Feet Ups medlemmar 30% på merinoullskoftor och tröjor från den svenska designern Pernilla Svenre. Produkterna stickas och sys på Gotland men finns i att köpa på Ronströms i Västerås.

Kläderna brukar upplevas som långa i ärmarna och är därför särskilt lämpande för oss långa. Priserna på de på bilden är i förekommande ordning: 1598, 1159 och 1259 innan rabatt.

Rabatten gäller på merinoullskoftor och tröjor från Pernilla Svenre fram till den 31 mars 2016 i butiken Ronströms på Köpmangatan 3 i Västerås. (Säg till i kassan att du har Six Feet Up-rabatt)

Ronströms hälsar er välkommen in och prova!

Stormberg

“Stormberg är ett norskt företag som startade under 1998 för att tillverka sports- och turkläder som skulle fungera bra, se bra ut och ha ett rimligt pris.”
Som medlem på Six Feet Up har du 20% på varor med ordinarie pris under mars månad. Kika gärna på storlekstabellen och tidigare kunders kommentarer för att få en bild av hur plagget är i storlek.

Gå till Stormbergs sida

Calzessa

Strumpbyxor 20% under helgen den 23 okt till 25 okt 2015

Till webbshoppen!

 

My Star Denim

MY STAR DENIM vill göra det möjligt för alla att köpa snygga jeans som passar perfekt, på varje enskild individ. Det är möjligt tack vara det patenterade passform- och storlekssystemet, UNIQSIZE. Genom att använda 3 kroppsmått, midja, höft och innerbenslängd skapar de dina personliga jeans på mellan 10 till 20 dagar.

Den här filmen är en liten utmaning att förstå om man inte kan danska. Det är en kvinna med som först provar sina vanliga byxor och sedan de hon beställt hos My Star Denim.

 
Innan beställning uppmanar jag er att kika på filmen ni hittar i samband med beställningen om hur man mäter. Var noggrann, storleken du får bör nog inte skilja nämnvärt från det du köper normalt. Maila dem och fråga om du är osäker!

My Star Denim erbjuder 15% rabatt

Gå till My Star Denims hemsida! Erbjudandet gäller fram till 2016-08-31

Tailor Store

“Tailor Store ska klä världen i kundanpassade plagg genom att vara det naturliga valet för onlineshopping av måttbeställda kläder och accessoarer. Tailor Store ska ta en stor andel av den traditionella klädesmarknaden.”

 
Jag har själv köpt flera skjortor och en långärmad piké från Tailor Store. Det är fantastisk kul att skapa sin produkt och jag har blivit supernöjd varje gång.

Som medlem får du 100 kr rabatt när de handlar för minst 500 kr! Erbjudandet gäller till 2016-08-31 Välkommen att designa din egen skjorta här!

ad-image