VÄLKOMMEN IN I FORUMET!

Om oss

Six Feet Up – är ett forum för oss långa kvinnor. Vi hjälper varandra att hitta passande kläder, tipsa om bra butiker och få och ge inspiration. Tillsammans hjälpas vi åt för att förenkla våra klädinköp. På sikt panerar Six Feet Up för en webbshop med utvalda kläder för vår längd.

Forumet är uppdelat i tre olika delar.

forum-icon-1  I “Recensera” skriver du om dina lyckade och misslyckade klädköp samt betygsätter produkten och affären. I och med detta kan fler av oss våga prova nya märken, webbshopar och butiker.

forum-icon-2  I “Diskutera” är det fritt fram för alla trådar som kan tänkas intressera medlemmarna i detta forum. Kanske ett råd eller bara en vardagsbetraktelse?

forum-icon-3  I “Köp & Sälj” kan du lägga upp en annons för att sälja ett secondhand-plagg. Det går givetvis också att söka efter plagg om du är intresserad av att köpa. Recycling helt enkelt!

Dina mått
Genom att lägga in dina mått har du chansen att få anpassade erbjudande samt en större möjlighet för mig att hitta plagg i rätt storlekar. Om ni också delar med er av dem till andra kan ni enkelt hitta de medlemmar som har samma mått och storlek.

ad-image