VÄLKOMMEN IN I FORUMET!

olivia

Jag ställer några frågor till Olivia om hur det är att vara ung och lång och ber om några shoppingtips. Olivia är ungefär lika lång som jag var när jag var i 15-årsåldern och jag önskar att jag hade haft mer av hennes inställning till min längd när jag var i hennes ålder. Olivia säger att hon har lärt sig gilla sin längd eftersom hon ändå inte kan göra något åt det, sunt och glädjande tycker jag. Vi ska vara långa och stolta.

 

Hur gammal är du?
Jag är 15 år

 

Hur lång är du?
Ungefär 1.80 cm lång

 

Skostorlek?
42 eller ibland lite större

 

Känner du dig lång?
Ja, vid vissa tillfällen. De flesta av mina vänner är kortare än mig så då känner jag mig lång. Men om jag är på t.ex. stan, där det finns många som är längre än mig, då känner jag mig inte lika lång.

 

Hur ser du på din längd bra eller dåligt?
Det är inget jag tänker på så ofta, att jag är lång. Jag har vant mig med min längd och jag trivs med den.

 

Hur tycker du att det fungerar att hitta kläder?
Jag tycker att det går bra. Vissa plagg kan vara svårare än andra att hitta rätt längd och passform, men det brukar funka. Tröjor har jag inga problem med att hitta men däremot så tycker jag att det är svårt att hitta byxor som är i rätt längd som inte är för breda.

 

Tips på butiker eller märken? Jag älskar jeansen från JC eftersom att man kan välja längd och bredd på jeansen.

 

Hur känns det att vara ung och lång?
Jag trivs med min längd. Jag har inte alltid gjort det men man måste lära sig eftersom längden är något man inte kan göra nåt åt.

 

Jag vet att du var i New York för att shoppa för ett tag sedan, vad var du på jakt efter? Jag passade på att köpa skor. Det fanns fler skor att välja på och de fanns i större storlekar.

 

16790805_407432849603433_1623588386_n

Vad har du för fritidsintresse? Handboll

 

Har du nytta av din längd där? Ja, det kan vara en fördel att vara lång när man spelar handboll. Då kan man t.ex. hoppa och skjuta över alla andra. Det är lättare att täcka skott när man försvarar om man är lång.

 

Jag vill tacka Olivia för hennes svar önska henne varmt lycka till med handbollen och framtiden!

Leave a Reply

ad-image