VÄLKOMMEN IN I FORUMET!

På sportlovet brukar jag besöka mina föräldrars stuga i Lidköping och hälsa på mina släktingar. Den här gången träffar jag också NLT som gör en intervju om Six Feet Up och vårt forum.

 

Läs intervjun via länken här: NLT

nlt

 

3 Responses to Intervju i NLT

  1. Profile gravatar of mariaee mariaee : says:

    Hej!
    Kul att läsa reportage i NLT. Gick med i grupp här efter att ha läst. 😊 Är ursprungligen själv från Lidköping men bor sen två år tillbaka i Stockholm. Är 184.5 cm och känner igen mig i det du skrev. Är stolt över min längd och tycker att det ska bli kul att vara med i denna grupp!

    • Profile gravatar of 6feetup 6feetup : says:

      Vad kul att höra 🙂 Jag är glad att du hittade till forumet! Varmt välkommen. Det finns mycket intressant att läsa när man trycker sig runt.

Leave a Reply

ad-image