VÄLKOMMEN IN I FORUMET!

edursdotter – måttsytt

Start Forums Recensera edursdotter – måttsytt

This topic contains 2 replies, has 1 voice, and was last updated by Profile gravatar of Ylva Ylva 3 years, 9 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #1649
  Profile gravatar of Ylva
  Ylva
  Participant

  finns många små företag som syr upp i Sverige efter egna mått och i naturmaterial. Jag har provat ytterligare två . http://www.ritadesign.se fantastiskt matieral och välsydd. Samma sak med http://www.mariedaldesign.se/

  Edursdotter fanns inte med på syfestivalen i Älvsjö förra helgen men det gjorde de båda andra och det finns ännu fler små företag, på mässan och på nätet.

  Det kanske är ett tips om artikel? Du hittar alla ägare som själva tar mått på nästa syfetival 19-21 februari på Stockholmsmässan i Älvsjö. En annan artikel kan vara långa sömmerskor. Vi har kallat vår junta “6 ft above”.

  Jag lyckades inte komplettera mitt inlägg som du önskade, men du får gärna ta info från hemsidelänken och lägga in som du vill.

  #1655
  Profile gravatar of Ylva
  Ylva
  Participant

  lite reklam för närbelägna Teda Art också. http://teda-art-project.se/ Lär dig sy av ett verkligt proffs. Eva är lika trevlig som kompetent. Hon har jobbat som designer i Italien och finns nu på landet utanför Enköping. Efter en kurs får man ett eget anpassat mönster med sig hem, plus kunskap hur man kan sy av det.

  http://allakansy.se/ fanns på symässan och var mkt trevliga sen finns det kurser på många folkhögskolor osv 🙂

  #1807
  Profile gravatar of 6feetup
  6feetup
  Keymaster

  Tack för att du tar dig tid att dela med dig. Dina tips är värdefulla 🙂 Ska kika närmare påsen och tror säkert det går att hitta på något kring detta framöver.

  #1480
  Profile gravatar of Ylva
  Ylva
  Participant

  Edursdotter syr upp tröjor, jackor och klänningar efter dina mått utan att det kostar mer än att köpa redan färdigsydda kläder. De har egen affär på Hornsgatan i Stockholm och försäljning på fler ställen. Jag har köpt en klänning och två tjocka koftor/jackor i fantastisk kvalitet. (Villkor kan ha ändrats. De är lite för hållbara för att ajg ska motivera mer än något köp per år :))

  http://www.edursdotter.se/

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

ad-image