VÄLKOMMEN IN I FORUMET!

FullSizeRender

Jag tycker alla säger samma sak hela tiden. Tänk vad tiden går fort. Om några dagar är det maj månad och vi kan se far emot en vår och sommar med färre plagg och kortare byxor. Själv uppskattar jag verkligen sommaren ur byxperspektiv. Jag äger en hel del “vanliga” byxor som jag under vinterhalvåret betraktar som för korta men som jag dammar av på sommaren. Då känns det helt plötsligt ok med för korta byxor och man kan rulla upp dem ytterligare för att markera “att jag vet att de inte är hellånga”.

 

Många av er medlemmar behöver skor i storlekar som är svåra att få tag på  i vanliga butiker. Just nu har vi ett bra erbjudande med ett företag som säljer damskor i storlek 41-45, Shoes By Linda & Linda ger 20% rabatt april ut.

 

De flesta som köper skor skor via nätet hos dem prickar rätt i storleken direkt och de populäraste storlekarna är 43-44,5. Säkerligen för att dessa är svårare att hitta i andra butiker. Just nu menar Linda & Linda att det är populärt med stilrena skor i svart, beige och brun och en del metallfärger likt brons. De produkter som får ett uppsving nu är ballerinor och sneakers! Passa på att uppdatera er skogarderob i helgen!

 

De tipsar om en populär ballerina från Gabor som du hittar här! Jag har själv provat den och kan intyga att den är superskön 🙂

 

Alla medlemmar får erbjudandekod på mail, bli medlem du också! Det är kostnadsfritt och enkelt.

 

Glad Valborg!

 

Leave a Reply

ad-image